Ροή ιστολογίων

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Άρχισαν οι αντιδράσεις στην Ευρώπη για την ιθαγένεια σε μετανάστες

Στο ευρωκοινοβούλιο ήδη έχει γίνει καταγγελία και εκδικάζεται η υπόθεση για την παράνομη απόδοση ”ιθαγενείας” στους λαθρομετανάστες, (Προσοχή: Μιλάμε για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ που δεν είχε ενημερώσει την ΕΕ. Λογικό, αφού καταστρατηγεί τις συνθήκες, προφανώς όχι για “ανθρωπιστικούς” λόγους…)για κατάχρηση κοινοτικού χρήματος όπως και την μη τήρηση κοινοτικού δικαίου.

Για περισσότερα, αλλά και για προσκόμιση συμπληρωματικών στοιχείων μπορούμε να απευθυνθούμε στον: Tasos Goulis στο φαξ 003222846844 και στον MR. JOAO REGALO CORREA στο ιδιο φαξ, για την υπόθεση 0121-10 του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
Επίσης, ταχυδρομικώς: ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΡ.ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 102034ΑΡ,
ΠΡΩΤ,0121-10
και μηνύματα επίσης, δεκτά και επισυναπτόμενα βίντεο ή links από Youtube κ.α. στο: AGOULIS@EUROPEAN-CENTER.EU

Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Jerzy Buzek
(http://www.facebook.com/JerzyBuzek?ref=nf)
είναι ”έξαλλος” που η Ελλάδα, μέσω της κυβερνήσεως, ΔΕΝ ενημέρωσε καν για αυτό το νομοσχέδιο που παραβιάζει ρητως τη συνθήκη της Ε.Ε. με το να δίνει αφειδώς την ιθαγένεια και χωρίς τις ”επιφυλάξεις” που αναφέρει η συνθήκη της Λισαβόνας.
Επίσης, αναφέρουν πως οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι άνω των 3.000.000 και ουσιαστικά δίνουμε ”διαβατήριο” για την Ευρώπη στον κάθε εισβολέα χωρίς την ΕΓΚΡΙΣΗ της Ε.Ε. και θα έχουμε ”περιπέτειες”…

Jerzy Buzek

http://www.facebook.com/JerzyBuzek?ref=nf

Tasos Goulis (Council of the European Union) http://www.facebook.com/?ref=home#!/ECYSE?ref=ts

http://ecyse.forumotion.com/

anonymous
http://www.antinews.gr/?p=37526