Ροή ιστολογίων

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Σε αυτή τη ζωή τίποτε δεν είναι τυχαίο.....

Το αντιγράφουμε από το ΠΑΡΟΝ μιας και διαπιστώνουμε για μια ακόμα φορά ότι σε αυτή τη ζωή τίποτε μα τίποτε δεν είναι τυχαίο....
" Οι δραστηριότητες της κυρίας Μπριγκίτας Παπασταύρου δεν έχουν τελειωμό. Καλοσυνηθισμένη από την ειδική μεταχείριση που απολάμβανε μέχρι το 2004, προσπάθησε και το 2006 να πάρει χωρίς διαγωνισμό από το υπουργείο Παιδείας το έργο "Περιβαλλοντικές τάξεις -Καλλιστώ" που αφορούσε εκδρομές σχολείων σε περιοχές της χώρας μας με ιδιαίτερο οικολογικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον. Ο προϋπολογισμός του έργου; Κρατήστε την αναπνοή σας , πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ(!) από κοινοτικά κυρίως κονδύλια. Η τότε υπουργός Παιδείας κυρία Γιαννάκου , προς τιμήν της, της το αρνήθηκε και προκήρυξε διαγωνισμό. Η κυρία Παπασταύρου με την εταιρεία της έλαβε μέρος στον διαγωνισμό, αλλά η συμμετοχή της απορρίφθηκε λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων που είχε εναντίον της. Είναι αυτές οι αποφάσεις που έσπευσε να διαγράψει ο κ. Καστανίδης....... για να μπορεί να κυνηγά με "λευκό" πλέον ποινικό μητρώο έργα με ανάλογους προϋπολογισμούς.
Ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους για την ελάχιστα φιλική μεταχείριση που επιφύλαξε το γνωστό δημοσιογραφικό συγκρότημα -προστάτης της κ. Παπασταύρου στην κυρία Γιαννάκου και στους συνεργάτες της στο υπουργείο Παιδείας."
http://online-pressblog.blogspot.com/2010/03/blog-post_8078.html