Ροή ιστολογίων

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

-Ο τροπαιοφόρος Παπανδρέου ανήμερα της εθνικής μας εορτής



Ας σταματήσουμε για λίγο να σχολιάζουμε την θλιβερή πραγματικότητα και ας δώσουμε μια κορυφαία είδηση της τελευταίας στιγμής.

Η καγκελάριος Μέρκελ συμφώνησε οριστικά με τον πρόεδρο Σαρκοζύ για την επί του παρόντος άμεση και, κυρίως, συγκεκριμένη αντιμετώπιση του προβλήματος της Ελλάδας μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η απόφαση πρέπει να θεωρείται οριστική και λήφθηκε αποκλειστικά κάτω από το βάρος της μεγάλης έκθεσης των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών στο ελληνικό χρέος. Με άλλα λόγια η προοπτική της εμπλοκής του ΔΝΤ απομακρύνεται. Προς το παρόν τουλάχιστον. Η είδηση προέρχεται από κύκλους του πυρήνα της γερμανικής δημοσιογραφίας και επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα μας είναι σημαντικότερο από όσο και οι ίδιοι πιστεύουμε και ότι η μοιραία δήλωση κατάρρευσης ήταν πλέον ζήτημα ημερών.


Για τα ποσοστά στα οποία θα κυμανθεί η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μετά την σύνοδο κορυφής της Πέμπτης, δεν έχω επαρκείς πληροφορίες. Εικάζω ότι θα αγγίξουν το 20%. Παρακαλώ τον Θεό να μην διαψευσθώ. Και για τα δύο
http://ermippos.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html