Ροή ιστολογίων

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Έτσι κάνει ο κόσμος

Η είδηση: «Η Premier League αφαίρεσε εννιά βαθμούς από την Πόρτσμουθ εξανεμίζοντας έτσι τις τελευταίες ελπίδες των «Πόμπεις» για παραμονή στην κατηγορία. Η κίνηση αυτή από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ήταν επιβεβλημένη, μετά την είσοδο του αγγλικού συλλόγου σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης λόγω της αδυναμίας που παρουσίασε αναφορικά με την κάλυψη των τεράστιων χρεών που αντιμετωπίζει».

Φανταστείτε το στην ελληνική πραγματικότητα. Ο Πρόεδρος της «ΠΑΕ Πόρτσμουθ» θα απειλούσε θεούς και δαίμονες, θα καλούσε τον πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορική ομάδα, ο υπέροχος κόσμος της Πόρτσμουθ θα έκανε συλλαλητήρια με αίτημα να αφήσουν την ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή της στο γήπεδο, θα έκλεινε την εθνική οδό καίγοντας λάστιχα, οι τοπικοί άρχοντες θα υπερθεμάτιζαν, οι βουλευτές του νομού Πορτσμουθίας θα έτρεχαν προς συμπαράσταση.

Σε τρεις μήνες θα είχαν ρυθμιστεί τα χρέη προς ΙΚΑ, Δημόσιο, θα πέρναγε νύχτα μια τροπολογία για τα υπόλοιπα και καπάκι μια χορηγία από κρατική εταιρεία και ένα καλοπληρωμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Έτσι κάνει ο κόσμος, κύριοι Εγγλέζοι.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ
http://www.antinews.gr/?p=37827