Ροή ιστολογίων

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Υπέρ της εξαίρεσης μίας χώρας από την ευρωζώνη τάσσεται και η Μέρκελ !!!!

http://www.antinews.gr/?p=37754

ΝΤΑΝΤΟΝ says:
17/03/2010 at 15:37

Να ενταχθεί στους προς δημοσίευση ισολογισμούς της Τράπεζας της Ελλάδας το δάνειο της προς το Ράιχ ( του οποίου σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο ¨νόμιμος κληρονόμος¨ είναι η ¨Ενιαία Γερμανία¨ , το ¨Δ΄Ραίχ κατά τον πρίγκιπα του Λίχνενσταϊν ) , ύψους 350 εκατομμυρίων δολαρίων ή 500 εκατομμυρίων μάρκων , αγοραστικής αξίας του 1938 , χωρίς τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ για 65 χρόνια από την λήξη του Β.Π.Π. , θέμα που μπορεί να είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων. Οι Έλληνες δεν είναι Γερμανοί να απαιτούν 6-8 % τόκο στα τοκογλυφικά δάνεια τους , αρκούνται και με ένα φιλικό 3 % !

Να ενταχθούν στον επόμενο Κρατικό Προϋπολογισμό της Ελλάδας , ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ , τα 7,1 δις ( ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ 1938 ) που αναγνώρισε η διάσκεψη των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της Αντιχολερικής Συμμαχίας το 1946. Οι τόκοι καθυστέρησης μπορεί να είναι ¨φιλικοί¨ , λαβαίνοντας υπόψη και τα ¨θετικά Spread” για τον δανεισμό της Γερμανικής Ομοσπονδίας , εμείς δεν αμφισβητούμε την ¨αξιοπιστία της¨…

Να δηλώσει η Ελλάδα επίσημη ¨παράσταση¨ ( υπέρ των πολιτών της ) στην Προσφυγή που έχει καταθέσει η Γερμανία τον Δεκέμβρη του 2008 κατά της Απόφασης του Ιταλικού Ανωτάτου Δικαστηρίου για την κατάσχεση Γερμανικών περιουσιακών στοιχείων στην Ιταλία , υπέρ της αποζημίωσης Ιταλών ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ – θυμάτων της Γερμανικής κατοχής.

Να λάβουμε σοβαρά υπόψη ότι η Γερμανία αποτελεί ακόμα ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 52 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ¨εχθρικό κράτος¨ για την Παγκόσμια Κοινότητα. Το γεγονός ότι οι ¨σύμμαχοι¨ της Αντιχολερικής Συμμαχίας , που αποτελούν τα πρώτα 12 ιδρυτικά μέλη του ΟΗΕ ( η Ελλάδα ανάμεσα σε αυτά ) θα πει ¨έχουν τους λόγους τους¨. Να πάψει το ¨Ελληνικό¨ Υπέξ να υποστηρίζει το χρόνιο αίτημα της Γερμανίας για μία ¨θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ¨ , όπως έπρατταν μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Προϋπόθεση για την υποστήριξη τέτοιου αιτήματος , και υπό όρους , είναι η καταβολή των ¨Πολεμικών Αποζημιώσεων¨ , όπως απαιτεί το Διεθνές Δίκαιο ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ( Γενάρης του 1943).

Να αναγνωρίσει η Γερμανία την ¨ Συνθήκη Ειρήνης¨ , την λεγόμενη ¨Συνθήκη των 4 + 2 ¨ ( 1990 ) όχι μόνο σαν ¨de-facto” , ΑΛΛΑ και σαν “DE-JURA”- Συνθήκη Ειρήνης , τουλάχιστον σε ότι την υποχρέωση της για καταβολή αποζημιώσεων στα κράτη που είχε επιβάλει το Ράιχ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΟΧΗ ( οι άλλες 80 χώρες που της κήρυξαν¨ προς το τέλος του πολέμου για καιροσκοπικούς λόγους ¨τον πόλεμο , αντικειμενικά δεν δικαιούνται αποζημιώσεις… ). ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ¨DE-JURA” THN ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ 4+2 ¨ ΣΑΝ ¨ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ , επειδή κάποιες άλλες πονηρά ποιούμενες δυνάμεις της Γερμανίας ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ” DE-JURA” Συνθήκη Ειρήνης ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , όπως την Ανατολική Πρωσία , το Ντάντσιχ , την Σουδητία και την Πομερανία ( τα οποία εκχωρήθηκαν στην Πολωνία και την Τσεχία ) , τα οποία ¨ΑΚΟΜΑ¨ δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν το 1990 , οι σημερινοί συντηρητικοί και ακροδεξιοί Γερμανοί παρουσιάζουν την ΣΗΜΕΡΙΝΗ επικράτεια της Γερμανίας σαν απλά ¨Κεντρικό Γερμανικό Έδαφος¨ ( Mittel-Deutschland ) του οποίου υπολείπονται ακόμα ¨παραδοσιακά Γερμανικά εδάφη” προς ¨Ανατολή + Δύση¨ (!) , είναι δικό τους πρόβλημα , ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ¨ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ – ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ μέχρι το 1990 (¨άμα ενοποιηθεί η Γερμανία θα καταβάλουμε Επανορθώσεις¨). ΓΙΑ ΤΥΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η Ε Λ Λ Α Δ Α ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ – ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ !
——————————————-

ΕΠΙΣΗΣ : EXTRA BONUS ΑΠΟ “ΝΤΑΝΤΟΝ¨
—————————————–

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ¨ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ¨ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !
————————————————————————

Το 1952 η Ελλάδα , υπό την πίεση και το εκβιασμό της τότε Δυτικής Γερμανίας , για να δεχτεί να εισάγει και πάλι ελληνικά καπνά , ΕΙΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ¨2023 / 1952¨ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ … Ο Μ Ω Σ ΜΕ ΤΗΝ Ρ Η Τ Η Ε Π Ι Φ Υ Λ Α Ξ Η ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ¨ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ¨ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ …!

Σήμερα η Γερμανία δηλώνει ¨πως δεν καταβάλω τις υποχρεώσεις μου για Επανορθώσεις¨ και ¨de-jura” ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ ΔΕΝ υπογράφω…

ΣΥΝΕΠΩΣ – ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ … Ας μιλήσουν και οι εξωνημένοι ¨Συνταγματολόγοι¨, Έλληνες και Γερμανοέλληνες.

Παρατήρηση : Ο κάθε πολιτικός αξιωματούχος , ανεξαρτήτου αξιώματος που δεν τηρεί τους Νόμους του κράτους και παραβλέπει -παρακάμπτει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού , διαπράττει τουλάχιστον το αδίκημα της απιστίας… , είναι κατά τον σχετικό νόμο του 1945 ¨Εθνικά Ανάξιος¨ , κοινός μειοδότης.

ΟΛΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΝΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ …
———————————————————–

Ν. 2023/1952 “Περί λήξεως της μετά της Γερμανίας εμπολέμου καταστάσεως” (ΦΕΚ Α΄ αρ.61):

“Αποφασίζομεν και διατάσσομεν: Η μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας υφισταμένη εμπόλεμος κατάστασις τερματίζεται από της 10 Ιουνίου 1951 από την επιφύλαξιν της, δια της συναφθησομένης συνθήκης ειρήνης, ρυθμίσεως των εκ του πολέμου προκυψάντων ζητημάτων και υφισταμένων διαφορών. Πάσα τροποποίησης, συμπλήρωσης, κατάργησης ή λήξης εφαρμογής εν άλω ή εν μέρει διατάξεων κειμένων νόμων επιβαλλομένην συνεπεία της κατά την προηγουμένην παράγραφον λήξεως της εμπολέμου μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας καταστάσεως, ως και η άρσις μέτρων ληφθέντων συνεπεία της εμπολέμου ταύτης καταστάσεως, δύναται να γίνη δια Βασιλικών διαταγμάτων προτάσει των αρμοδίων Υπουργών εκδιδομένων, εκτός αν δυνάμει των διατάξεων τούτων επιτρέπεται η δι’ ετέρων διοικητικών πράξεων ρύθμισις των περί ων η παρούσα παράγραφος, ζητημάτων”.
————————————————————

Υ.Γ. Φάκτορα δεν έχω χρόνο να στο στείλω με e-mail , εάν θέλεις το ανεβάζεις σαν ¨ξεχωριστό¨ η ¨κεντρικό¨ θέμα , μαζύ με αυτό το σκίτσο :

http://1.bp.blogspot.com/_mmICXngFP2k/SubowOHoo4I/AAAAAAAAHiI/VyxTYke6r34/s400/Img0064.JPG